Masal-prensesi Kızlar bebeğim 1 aylık çok ciddi gaz problemi var. Nursey harveys colex verdim, metsil verdim, kimyonlu su içirdim masaj yapıyorum ama geçmiyor bir türlü napacağımı şaşırdım. Perişan ediyor kendini çok üzülüyorumm
Saricizgilibeyazev Masal-prensesi emziriyorsan sen yedğin şeylere çok dikkat et cnm bu bir süreç .. masaja devam et sık sık , sırtını ovazla
Haticebeyza Masal-prensesi sap simplex bendede çok işe yaradı onunla atlattım diyebilirim yanına bide biogaia kullandım öğlenleri aynı saatte sabah akşamda 10 damla sab simplex verdim
tugceilealin Masal-prensesi sicak.su torbasini guzelce havluya sarip ayaklarinin altina koyun Yanmasin ama isinsin dikkat edin ve yuzustubi yastigin uzerinde yatirirsaniz mutlaka cikarir
cansukayra Ben 3 ay cektim şimdi 4.5 aylık geçti arasıra oluyor biogaiya verdim ben bide kiraz çekirdeği kemeri ve patiği taktım bazende acı elma yağı var onunla atak altlarını ovdum ayrıca göbeğine gaz masajı yapardım anca idare ederdi
Asafemir Masal-prensesi zeytinyağı bir çay kaşığı kat mamasına yada ağzına ber ve masaj yap videoları var geçmiş olsun bizde çok çektik
Eylulunannesi18 Masal-prensesi yediklerine kesinlikle dikkat etmen lazim bence ayaklarini karnina dogru ittir bisiklet binme hareketi yaptir bize colistop damla vermisti dr o kadar mukemmeldi ki banyo yaptrincada cok rahatlıyor yaptrdim uyudu oh mis
Asafemir Masal-prensesi hiç bi zararı olmaz bi çay kaşığı hakiki zeytinyağı olcak haftada 2 kez verebilirsin