Yunusemrecik fyzydn ben de az önce bununla ilgili post açtım bir haftadır kullanıyorum iki gündür kusma gaz arttı
bikahveicelimmi fyzydn biz oğlumda evolvia kullanmıştık herhangi bi sorun yaşamadık tuvaletini düzenli yapardı kilo alımı da iyiydi
gamzeahmeta fyzydn biz evolvia kullanıyoruz aptamil ı kustu içmedi bebelac gaz yaptı doktorumuz evolvia ac yazdı gayette memnunuz bir sıkıntı yaşamadık
Sun10 Yunusemrecik aa ama evet sanki bebeğim hep kustu gibi ağzından dökülüyordu hep geğirip kusmuyordu da
berengunes Sürekli mama değişmekte iyi midir kızlar ya bütün mamaları denedik nerdeyse bir tek bebelac sevip içti onda da malum söylentiler çıktı. Şimdi başka değişsem yine o gaz sancılarını huzursuzluğu göze alamıyorum zaten uykuyu sevmiyor gazlı nbir bebek.
elizinannesigeldi gamzeahmeta bizde Evolvia AC kullanıyoruz . Özel bir mama , ama o kadar güzel ki Benim bebeğimin kabızlık problemi vardı, şimdi günde iki sefer falan yapabiliyor Bu mamayı öneren doktordan Allah razı olsun diyorum her seferinde ☺️
nurtuba60 fyzydn ben her iki evladımada evolvia kullanıyorum çok memnunum kilo alımı da yapıyor gaz illaki oluyor ama kolik tarzında değil ki benimkiler kendileri çıkardı hep
Sun10 fyzydn 15 gün kullandım hippten geçmiştim başta yadırgadı sanki ama alışmıştı sonra. En gaz yapmayan mama chat gtb ye sorup almıştım ve Palm yağı yok balık yağı var içinde
elizinannesigeldi buketkckoglu hayır cnm özel bir mama , eczaneden alıyoruz 1 gün öncesinde söylüyoruz onlar gelince arıyorlar bizi