kivancege Kızlar saç dökülmesini durduran ve hızlı uzamayı destekleyen ürün öneriniz var mı kullanıp memnun kaldığınız ?
binnur37 kivancege Ben dökülme için bioblas kullanıyorum . Saç uzatma konusunda restorex iyi bir ay düzenli bioblas kullanıp 1 ayda restorex kullanıyorum hızlı uzuyor .
balkizlar kivancege vitamin değerleriniz normal mi önce onlara baktırın.. ben bitkisel şampuanlar kullanıyorum… kozmikbakım sitesinde aylık saç kesim günleri var ordan aslan burcu keşsm gğnlerinde 3 ay üst üste kesin faydasını göreceksiniz
bebiskoveannesi kivancege gloceans diye bi şampuan kullanıyoruz biz. Saç dökülmesi ve hızlı uzaması için. Bi araştırıp bakabilirsiniz. Bizde yorumlara dayanarak aldık. 2 haftadır kullanıyoruz.
kivancege balkizlar yani tahlillerde normal görünüyor ama hep alt sınırda normal Bir bakayım dediğiniz siteye
bmerveee La rachel yağını haftada 2 kez duştan önce 2-3 saat bekletiyorum faydası olduğunu düşünüyorum saçların parlak ve sağlıklı diyorlar. Şampuan olarak urban mor renk olanı ve hc care kullanıyorum. Bütçeniz varsa kerastase şampuan ve yağınıda öneriyorlar
bebiskoveannesi Zhr_ygz valla etki ediyo sanki. Duşta elime tutam tutam saç gelirdi şimdi azaldı gibi