hunilimomy Koltuk takımımı yenilicem ama uzun ömürlü leke tutmayan göze de hitap eden bise olsun istiyorum hangi kumaşı tercih etmeliyim kafam çok karıştı birçok kumaş türü var her satıcı farkli birsey öneriyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
[silindi] hunilimomy benim koltuklarin kumaşı tay tüyü leke tutmuyor kolay temizleniyor tavsiye ederim
gg3848 hunilimomy tay tüyü silinince çıkıyor ben ne yazık ki keten aldım bir daha tövbe çok çok kötü bir kumaş
hunilimomy simseklivekalpli eror verdim artık araştırmadan mobilyacılar ellerinde olan hangisi ise onu öneriyor 🤦🏻♀️
simseklivekalpli hunilimomy kuzu suyu bile ilk anda emmiyor öyle diyim. Sildiginde çok çabuk geçiyor iz kalmıyor ama müdahale etmez bırakırsan izi kalır mutlaka
hunilimomy gg3848 keten istemiyorum annemin de keten bilemedik zamaninda hala cekiyor kadin eziyetini
hunilimomy iipos baby face olarak sordum bi monilyaciya bakarken abla o cok eski napcan dedi ondan kafam iyice karışmıştı şimdikiler hepsi ithal kumaş leke tutmuyor diyor zaten bide
hunilimomy bernaasn kadife cok toz topluyor onu istemiyorum o yüzden bulunduğum yer deprem bölgesi aşırı toz oluyor evin ici çünkü