cocukgelisimcianne Kızlar oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olacak inşallah. Ama 10 gündür çişini çok az yapıyor. Günde 2-3 bez doluyor. Beslenmesinden de eminim. Bu normal mi? Eandevusı 1 hafta sonra, sizce bekleyeyim mi yoksa hemen götüreyim mi 🥺
yrnyrn061 cocukgelisimcianne Bu ara sanki bizimde azaldı bizde haftaya 7 bitiriyoruz yarın dr randevumuz var sorucam gece bezi nasıl doluyor mu?
cocukgelisimcianne yrnyrn061 1 ay öncesine kadar gece taşardı sabaha kadar. Şu an zır dolmuş oluyor. Anca mavi çizgi oluşuyor öyle söyleyeyim. Bana da haber verir misiniz doktor ne dedi vs🙏🏻
sonmukemmelannebukucu cocukgelisimcianne ek gida da bazı doktorlar su alımını günde toplam 60 ml ye kadar önerebiliyor dikkat edin dehidratasyon filan olmasın bıngıldagini kontrol edin lütfen içine çökmüş mu bakın sıvı alımı yeterli mi ? Su konusunda her ek gidadan sonra teklif ediyor musunuz
yrnyrn061 cocukgelisimcianne tabi söylerim, bizimde bez taşmamış vardı molfix kullanıyorduk Jenny willy kullanmaya başladık artık taşmıyor ama gün içinde az oluyor çişleri bugün de az oldu bakalım nolcak
cocukgelisimcianne sonmukemmelannebukucu evet, günde 2 kez ek gıda yiyor. Onda da zaten içiriyorum zorla da olsa🙏🏻
sonmukemmelannebukucu cocukgelisimcianne anladım umarım bir problem yoktur siz en doğrusu doktorunuza danışırsiniz o size en doğru bilgiyi verir ☺️