Ozge23 benim oglumun 15 ayllikken yaptiklarini ve yapamadiklarini bilseniz şok olursunuz😂 15 aylikken sifir kelimeydi. Bizle hic alakasi yoktu hep kendi kendine takilirdi bizi hic takmazdi hep araba tekerlekleriyle oynardi. Bizimkisi de yan bakardi Sosyal gulumseme vardi goz temasi vardi ama ismine bazen bakar bazen bakmazdi. Alkis yapmazdi gel gel yapmazdi isaret yoktu. Dahaaa birr cok seyy. Rehabilitasyon merkezine goturdum birseyi yok dediler. Ekran maruziyeti vardi. Sizin gibi bizde kafaya takiyorduk kesin otizim diye dusunmustuk. Suan 21 aylik olduu coook sukur hepsi gecti kelime konusunda belki diger cocuklardan azdir bilmiyorum ama kelimeleri gec geldigi için suan az oldugunu dusunuyorum. Yinee de tüm endiselerim gecti o gunler gecti isaret ediyor derdini analtiyor herseyi anliyor. 30-40 kelimesi falan vardir❤️ Demem o ki ben kendi cocugumla kiyaslayarak sizin çocuğunuzu gayet normal buldum yinede bir uzmana sorun içiniz rhaat etsin ama size tavsiyem o güne kadar moralinizi bos yere bozmayin. İnsallah hersey normal ve olması gerektigi gibidir🙏🏻