esmaberil Aranızda hiç spiral taktıran oldu mu bende taktırmak istiyorum ve deneyimleri merak ediyorum ömürlük olarak korunma için
edanur255 esmaberil ben bakırlı spiral takirdim daha bir ay olmadı bile ilk zamanlar akıntım çok oldu kanamam artti ama öyle çok fazla değil ilerleyen süreçte nasıl olur bilemem bir de tek sorun sürekli kaydını kaymadimi diye düşünüp duruyorum kayınca belirtileri oluyomus ama insan yinede tedirgin olmuyor değil yani
beyzanuroz esmaberil ben taktırdım 2 senedir kullanıyorum çok şükür hiçbir sknti yok olmadi da bazı insanlara yaramiyormus vücut meselesi
canseltkn esmaberil bende bakır spiral var 3.5 senedir takılı ama gene güvenmiyorum artı geri cekılme var bı sıkıntı olmadı bende adetimde herzaman olduğum gibi
lunalunuay Benim 10 aydır var bugün kontrole gittim hatta yerindeymiş kanamam arttı ama başka bir sıkıntım yok. Bana çok konforlu geliyor başta hiç istememiştim ama kondom ya da geri çekilme de ekliyoruz yanına biz 2 kat korunma olunca içim çok rahat ediyor.