gg3848 Kızım bugün tam 17 aylık oldu dört gündür gündüz uykusunu sadece yarım saat uyuyup geri kalkıyor uyku gerilemesi falan mı var sizde de durum böyle mi normal mi
gg3848 gg3848 zaten çok uzun zamandır tek uyku yapıyor normalde de 1 saat çok nadir 1,5 saat uyurdu ama şimdi yarım saate düştü yakında tamamen gündüz uykusunu bırakacak diye korkuyorum
cakebabe gg3848 kaçta uyanıyor kızım 18 aylık bayadır tek uyku yapıyor 8-9 arası uyanıyor 13.30 da uyutuyorum ortalama 2 saat uyuyor erken ya da geç uyutuyor olabilirsin
gg3848 cakebabe sabah 7:30 da uyanıyor en geç 8 benimki de 12:30 13:00 gibi uyuyor erken de yatırmıyorum aslında
gg3848 oylesinebiri__ hep mi az uyuyordu yoksa bu yakın zamanda mı azaldı sizin de gündüz uyku süreniz
gg3848 filizkumsal o zaman da çok yorulmus oluyor yine çok kısa uyuyup uyanıyor bilmiyorum umarım geçici bir dönemdir
eozlem 18 aylık bebeğim, 2 gündür öğle uykusu yapmıyor 😅1 aydır uykuları saçma sapan. Uyku gerilemesi+ 2 yaş sendromu da yavaş yavaş yükleniyor bence
gg3848 eozlem olabilir benim kızım da saçma sapan şeylere ağlamaya başladı her şey kendi yapmak istiyor her şey kendi istediği gibi olsun istiyor🙈
gizematadeniz gg3848 bazi donemler oluyor ya öyle bizimki de 3 4 gun mesela 40 dk 45 dk uyuyup uyanir. Ama gecici. Normalde oglen 2 saate yakin uyuyor mesela. Ama bazi donemler dediğiniz gibi azicik. Diş falan herhalde
gg3848 gizematadeniz son iki tane azı dişi kaldı belki onlar zorluyordur benim kızım zaten hiçbir zaman öyle uykusunu 2 saat uyumadı ya🤦🏼♀️
gizematadeniz gg3848 bazi cocuklar uykuyu seviyor bazıları sevmiyor ya. Yemek konusu gibi. Nasil bazilari istahli oluyor. Benimki de asla istahli degil mesela ama uykuyu sever masallah 🧿
gg3848 gizematadeniz ay maşallah en azından birini tutturmuşsun benim kızım hem iştahsız hem de uykuyu sevmiyor🙈