flo Kızlar adetim 5 gün gecikti hamilelik falan yok kendimi çok şiş sinir stresli hissediyorum soğan suyı ve maydonoz suyu denedim işe yaramadı 🥲 söktürecek bir yöntem ya da `tarifiniz var mı
flo kubrasayfam adetiniz 2 ay mı geçti kaç gün gecikti sizin acaba 🥲 bu ay çoğu kişinin de geçmiş sanırım garip bir şekilde 🥲 bir de emziriyor musunuz emziriyorsanız normalmiş bu tarz düzensizlikler
kubrasayfam flo tam 2 aydır olmuyorum gebelik yok testler negatif daha doğum yapalı 4 ay oldu 2 çocuğum var emzirmiyorum 2 ay emdi sadece
kubrasayfam kubrasayfam biri 2 yaşında diğeri 4 aylık sezeryan doğum yaptım istemiyorum psikolojim bozuldu artık
tazeanneeex kubrasayfam sizde normal adet düzensizliği yeni doğum yapmışsınız çünküü 2 seneye kadar düzene girmez
kaanatlas kubrasayfam korkma ben 9 ay olmadım doğumdan sonra üç ay hasta oldum dördüncü ay hamile kaldım 😂 oğlum 15 aylık tabi istiyorduk oğlum tüp bebekti zaten olmuyor diye önlem almadık allahım bize nasip etti
flo 385198 benim de 14 gün geçmişti 14. Gün oldum çok şükür artık dün 🥲 insan gerçekten çok stres yapıyor