yagizco Bu ay 4. Günümdeyim. 2 gündür kahverengi akıntım var, sancım var ama bir türlü sökülmüyor. Korkumdan testte yaptım ama negatif zaten korunuyoruzz. Bu ay bunları yaşayan var mı? Ne yapsam sökülür, inanılmaz gerginim 😭
mommommmm yagizco biraz soğan suyu diycem ama çok iğrenc tadı ya annemin zoru ile içmiştim işe yaramıştı 😂😂😂
flo yagizco ben de aynı durumdyaım benim kahverengi akıntım da yok bugün 5. Gün hala gelen giden yok 🥲 soğan suyu da denedim maydonoz da yok tık yok
UrbanMom yagizco bu ay bunu cok goruyorum bende korunuyorum ama yine de cok korktum testler hep negatif ama ya geç döllenme filansa diye ne ihtimaller düşündüm 9 gun gecikme sonrası oldum cok şükür 😂 bünyem bir tane daha cocugu daha kaldıramaz
yagizco mommommmm geçen sene Ocak ayında olmuştum yine böyle soğan, maydonoz içine az da kekik eklemiştim. İçtim valla can havliyle 😂
mommommmm yagizco işte bende mecburiyetten 😂😂😂ölüyor gibi oluyorsun içerken ama ölmüyorsun öyle birsey😂
Sabriye16 flo hamile olabilir misin? Bende aynı o şekildeyim 4 gün oldu hemen gebelik testi aldım 2 çizgi çıktı
flo yagizco evet 😆bu ay çok stresli bir aydı benim için ona bağlıyorum biraz da tüm tuşlara basıyorum ama belki de bu yüzden olmuyor bu kadar uğraşıp stres yapıp kafaya taktığım için
yagizco UrbanMom ayyy bende korkuyorum negatif korunuyorum ama her sene bir kez böyle oluyor 😬 maydonoz soğan çayı yapasım var 😁
UrbanMom yagizco esim içmeme izin vermedi negatifti ama ya hata payı olupta bi cana zarar verirsek diye içirmiyor 😂
mbabygirlm yagizco 11.gündeyim halâ yok ve belim öyle ağrıyor ki anlatamam. Sağlık ocağına gittim yarın kan vereceğim
yrnyrn061 mbabygirlm 1 çay kaşığı top kekik ya da normal kekiği çay bardağına sıcak suya atıyorum biraz demlenince topluyorum kaşıkla kekileri daha da durup acılaştırmasın diye tadı acı gelirse limonda sıkabilirsiniz