ay_adengunes kucukkprensim Zeynep kamilde çektirdim. çocuk doktoru radyolojiye yönlendirdi randevu alın dedi
pudu kucukkprensim bende ortopediden randevu aldım kalça ultrason üç için kâğıt verdi röntgen birimine inip kalça ultrasonu için gün aldım o şekilde sabah 12 ye kadar yapılıyordu ama sabah saatlerinde gitseydim direkt alabileceklerini söylemişlerdi
nnoktaa kucukkprensim önce çocuk doktoruna gitmiştim sonra doktor yönlendirdi kalça ultrasonu için hastanede randevu oluşturduk.
pimpiriklianne43 kucukkprensim çocuk doktoruna gittik oda bizim için randevu aldı 2 aylik olunca çektirdik sonuç doktora gitti sonra doktor söylüyor sonucu canim
kadeeerrrr Merhaba biz devlet hastanesinde çekindik kalça ultrasonu. Çocuk doktoru muayenesi sonrası bize bi kağıt verdi bizde çekilen bölüme gidip ordan randevu oluşturtmuştuk elimizdeki kağıtla . Çocuk doktoruna görünmeden randevu alınmıyor sanırım 🤷🏼♀️
kucukkprensim kadeeerrrr ay_adengunes @pudu nnoktaa pimpiriklianne43 Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için ☺️