rumisssa hellomy99 az uyuyorsan uykularını artır en başta sonra az su iciyorsan su iç en az uç litre gunde tahin helva sütlü tatlılar bol bol yeşillik salata bulgur ve zor ama sütünu düşünmemeye çalış arttimi artıyor mu aha sanki az gibi düşünüyor insan düşünmemeye çalış
12betul hellomy99 Benim sütüm dut hoşafı ile Coşuyordu resmen . Denediniz mi bilmiyorum ama denemekte fayda var . Bir de bol su kesinlikle
gozdeada hellomy99 kuru dut ve rezene kuru dutu kaynatıp iciyodum bide bol yeşillik tükettim 18 aylık kızım yeniden hamileyim bu zamana kadar ne azalma ne bişey görmedim artık mecbur veremiyorum da
yagmurby hellomy99 dereotu üzerine limon sıkıp yiyin tahin pekmez bol su temiz havada yürüyüş dut kurusu kuru üzüm bunlar çok iyi geliyor ve en önemlisi bol bol su ve modunuzu yükselten şeyleri bulun Allah’ın izniyle sütünüz artar
hellomy99 rumisssa yeşillik bulgur falan aşırı gaz yapıyor benim bebeğim kolik.Gaz yapmayan bir şey var mı yada bunların gaz yapmaması için nasıl tüketmem gerekiyor
rumisssa hellomy99 bilmiyorum benim yediklerim bebeğimi etkilemiyordu o yüzden bir şey diyemem tahin helva yiyin eğer dokunmuyorsa Allah artırsın sütünüzü kolaylıkla 🌸
hellomy99 gozdeada kuru dutu deneyeyim teşekkür ederim peki yeşillik gaz yapmıyor mu benim bebeğim kolik maalesef de korkuyorum o yüzden
hellomy99 burcu0302 evet tahin pekmezi yiyordum çokta iyi geliyordu ama bebeğimin tahin alerjisi var o yüzden yiyemiyorum artık
dilarahmetkeskin hellomy99 bol bol su çok bana çok iyi geliyordu ama yorgun olunca uykusuz olunca çok etkilerse uyurdum bakmışım heöen gark ediyordu yorgunsan 2 saatcikde olsa uyumak tahin helvası boza bulgur pilavı. Yemeklerini düzgün yemen lazım kahvaltoyo fln sandviç bile olsa yemen lazım. bisküvi çay bile olur derdi annem
12betul hellomy99 bir avuç dolusu dutu 1 litre su ile haşlıyorsun 10 dakikada kadar süzüp suyunu içiyorsun . Bu kadar canım
surprizbebe hellomy99 promalt alın günde bir kutu için. Yulaf ezmesi her gün yiyin. Ya da yulaf sütü için. Tahin incir ceviz bulgur bunlar artıran gıdalar. Uyku bi de. Çok uykusuz kalmamalısınız. Bol su için ve power pumping yapın. Artacak emin olun