Kızlar kamuda taşerona bağlı personel olarak çalışıyorum mesleğim var mesleğimi yapıyorum yani sadece kadrolu değilim. Doğum iznim bitti altı ay ücretsiz izin aldım şimdi yönetim değişti eskiden çocuk ilkokula gidene kadar yarım gün çalışma hakkı vardı bizim taşeron personele de. Şu an onu kaldırmışlar sadece 6 ay yarım gün çalışma hakkı var ama mesela önceden izin alanlar atıyorum bebeği 4-5 yaşında hala yarım gün çalışabiliyor böyle bir haksızlık da var ama ben şu an 6 ay çalışabilirim yarım. Maaş piyasaya göre bir tık iyi ama memurlara göre düşük tabii ki memurlarla aynı işi yapıp daha az alıyoruz yani kısacası. İşimin zorlukları bunlar onun dışında işimi seviyorum. Bebeğim 6.5 aylık şimdi bebeğim 8 aylık olduğu zaman iznim bitmiş oluyor ve başlamam gerekiyor tekrar ücretsiz vermiyorlar. yarım gün başlayabilirim altı ay yarım gün çalışıp bebek 14 ay olacak o zaman tam güne geçmek zorundayım. Annemle çok yakın oturuyoruz fakat bebek olduğundan beri asla anlaşamıyoruz. Annem babam beni çok panik pimpirikli buluyorlar kaygılarımı asla anlamıyorlar sürekli tartışma halindeyiz. Kendi içlerinde de sürekli tartışan kişiler yani zaten kardeşimin de benim de bu kadar kaygılı olma sebebimiz onların sürekli tartışması geçimsiz olmaları. Annemin bazı hastalıkları da var beyinle alakalı tansiyon vesaire. Yani bakım olarak gayet güzel bakar ama babamla mesela tartışır yanında bebeğin ben mesela çok titizim o kadar titiz davranmaz gibi gibi şeyler bunları düşünüyorum. İşi bıraksam bir daha öyle bir iş de bulamam açıkçası. Siz olsanız ne yaparsınız biraz uzun oldu okuyanlar cevap verirse sevinirim