kerempasa3 Arkadaşlar iyi akşamlar. Eltim için ev hediyesi alacağım. Fikirlerinize talibim 🙂 Eltimi severim. Aramız baya iyiyidir. 🤗
sezer2022 kerempasa3 ayyy kesinlikle duvar saati süper fikir 🥰 ama garantili ve uygun olsun dersen 3lü havlu takımları oluyor. İyi kötü havlu hep tüketilen bol bol kullanılan bir şey
cokbilmismom kerempasa3 nevresim veya pike takımı, şık bir kahve takımı, pasta takımı bana gelse mutlu olacağım şeyler 🥰
Kuzularinanasi kerempasa3 en garanti hediye nevresim takimi .havlu . Pike takimi. Masa ortusu .tabak vs de olabilir yani takim olarak tabi.
kerempasa3 ElisaMom_ kahve içmeyi sever fincan takımı da var aslında 3 4 tane. ama bir tane daha olsa hayır demez sanırım 😄🤭
Nikita kerempasa3 geçenlerde kapımın önü için duvara monte, 5 katlı, demir ayakkabı dolaplarından aldım. Şu ince olanlardan. Kapının önünü öyle zarif topladı ve her gördüğümde beni mutlu ediyor ki keşke biri yeni ev alsa da hediye alsam diye düşündüm 😅
TugbAlperen kerempasa3 bütçeniz nedir ? Biz arkadaşımıza çay makinesi almıştık kendi demleyenden kullanışlı olmuştu, o da güzel bir hediye olabilir
kerempasa3 TugbAlperen teşekkür ederim. Herhangi bir bütçe belirlemedim ama aşırı pahalı olmayacak şekilde. Çok basit de olsun istemiyorum kararsız kaldım o yüzden. 🤔Çaycısı var yeni evli sayılırlar birçok şeyleri var aslında. 🤭
Mukaddeshnn kerempasa3 nevresim takımı, fincan takimi, duvar saati, çay seti, aksesuar, lambader yada evinin ihtiyacına göre bisilrr alabilirsiniz
umaybeng kerempasa3 eğer gerçekten sevdiğin biriyse vakkodan havlu yada paşabahçeden bakabilirsin çok güzel şeyler oluyor el yapımı.