yorgunanne__ MbkA ben tarih ve matematikten kamp satın aldım oradan hocayla ilerliyorum. Türkçe çok önceden bitirmiştim deneme çözüyorum haftada bir, coğrafya temelim var tekrar videoları izliyorum engin eraydından. vatandaşlık hiç başlamadım
yorgunanne__ BongomyaPrensi matematik kampı Mehmet bilge yıldız açmıştı kasımda 3bin liraydı ama çok kapsamlı anlatıyor sıfır olmama rağmen çok iyi geldi temel matematik ve problemler anlatıyor perşembe cuma günleri 9.30 dan 11 e kadar aynı şekilde Ahmet uğur Karakuza da açmıştı instagramdan takip ettim denk geldi aldım onun da 1300 liraydı cumartesi pazar 9-10.30 anlatıyor haziran başı konular bitecek işte bakalım nasıl olacak
BongomyaPrensi yorgunanne__ aaa ilk defa duyuyorum matematik çok mantikliymiş aslında bende matematik yapamıyorum en aziindan bi 10 net koydum kafama ama onu da nasıl yapıcam bilmiyorum Antrenmanlara matematik aldım onuda yarısına kadar getirdim sonra bıraktım sıkıldım çünkü 😬 Tekrardan başlayacağım konulara inşallah anlarim
yorgunanne__ BongomyaPrensi yedi adımda temel matematik çok iyi antrenmanlarla matematiğin hiçbir faydasını göremedim ben
yorgunanne__ BongomyaPrensi tabi ki eder zaten bütün sorular video çözümlü inanın iyi ki çözmüşüm dersiniz
Gul-42 MbkA hocam bende yenı basladım sıfır matematık mehmet bılge yıldız tarıhten mehmet celal hoca once gunde en az 3 saatle yetısır oyle hesapladım cunku bunlar bıtınce turkce cografya vat daha kolay ılerler
MbkA Gul-42 Şuan Tarih Coğrafya ilerliyorum 2. Haftamdayım ilk 1 2 hafta kendimi ölçmek istedim nasıl çalışıyorum diye
MbkA Gul-42 Kesinlikle katılıyorum belli bir süre sonra kafa bulanıklaşıyor . Teşekkür ederim size de kolay gelsin ☺️