daisy1004 Bebeğim 7 ay 19 günlük son 1 aydır geceleri çok geç uyumaya başladı 3 gündür de aynı saatte ağlayarak uyanıyor ve uyumak istemiyor uyutmaya çalıştığımda ağlıyor yaşayan var mı veya neden olanilir böyle
beniyiyimanne daisy1004 muhtemelen diş sancısı çekiyor. 11 aylık daha yeni uyuttum sürekli ağlak halde. Ağrı kesici verdim, diş granülü verdim biraz ağrısı hafifledi sanırım uyudu.
gamzzeasya daisy1004 benim bebeğimde 7 buçuk aylık gerçekten aynısı:( sallasam emzirsem felan pışpışlasam da uyumuyor gece 03 04 05 gibi uykuya dalıyor zor gerçekten bu durum bizim dişlerimiz 6. Ayda çıktı bunun ne olduğunu gerçekten anlamıyorum sürekli atak mı olur
daisy1004 beniyiyimanne 2 tane diş çıkardı böyle olmamıştık gece geç uyumaya başlamıştı ağrı kesicide veriyorum ama yok uyutuyorum kalkmk istiyor
beniyiyimanne daisy1004 diş + atak dönemi de olunca uyku gerilemesi oluyor. Zorla da uyumuyorlar bırakın oynasın sabah beraber uyursunuz. Ben de 5.aydan beri çekiyorum saat başı uyanıyorum uyusam bile. Bir de uyku düzeni bozulduğu için gündüz uykusunu çok yapınca da gece geç uyuyurlar sık uyanı uyumak istemiyorlar.
daisy1004 beniyiyimanne kendi haline bıraktığımdada mızlayıp ağlayıp duruyor maalesef 1.30 da uyuyup 3.10 da ağlayarak uyanıyor en az 1 saat uyanık kalıyor sonra zorla geri uyutuyorum kalkmak istiyor uykusunun içinde bu güne kadar uykuda hiç sorun yaşamıyorduk hep aynı saatlerde uyumak ister aynı saatlerde de uyanırdı
daisy1004 gamzzeasya bizimde 6. Ayda çıktı dişler o zamandan beri geç uyumaya başladı normalde 10-11 de uyurdu gece uykusuna geçerdi şimdi bide böyle gece ağlayarak uyanma ve mızlanma uyumama çıktı kucağıma aldığımda uyku moduna giriyor gözleri kapanıyor tam uyudu diyorum ağlayarak geri kalkıyor