İlk oğlum çok güzel emiyordu (ben öyle sanıyordum yani) ama sarılık oldu ve fototerapi gördü iki gün yattık çok inat ettim çünkü sütüm vardı hep sağdım şırıngayla verdim emzirdim geçti şükür.Kasımda ikinci oğlum doğdu emzirmek tam bir işkenceydi çünkü memeyi tutamıyor çığlık çığlığa ağlıyordu ama yine inat ettim.Bir memeyi tutsun diye 45 dk 1 saat uğraşıyordum kan ter içinde.Bir yandan sürekli sağdım (Bu arada pompanın göğse gelen kısmını çok az zeytinyağla yağlayınca bende yara olmadı.) Bu sütün devamlılığını sağladı.Ayakta dolaşarak,yatarak ,ters düz her pozisyonu sürekli deneyip tuttuğu an kıpırdamadan emmesini bekliyodum.Bir hafta böyle geçti sarılık değeri yükselmeye devam etti ama bir haftanın sonunda artık tutmayı öğrendi.Demem o ki eğer sütünüz varsa inat edin bir şekilde öğrenicek eminim.Zor ama sakin kalmaya çalışın tek ihtiyacı olan sizsiniz.Ben bir de bebeğimle duşa giriyor orda emziriyordum eğer suyu seviyorsa çok rahat sakin bir ortam oluyor hem sütün artmasını da sağlıyor hormonlar tavan yapıyor. Biraz uzun uzun anlattım ama böyle böyle sınırdan sarılık olmadan sadece sütümle atlattık.Emzirdikten sonra sağdığım sütü de şırınga ya da kaşıkla verdim. Sağlıkla huzurla büyüsünler 🙏🏻