herhangibiranne_ Selam kızlar hamile çok yakın bir arkadaşım var ona hediye almak istiyorum bebeğine takım alıcam ona da lohusa pijama takımı düşündüm başka neler alabilirim?
budakrabia herhangibiranne_ altın alabilirseniz daha iyi olur bence bunların yerine veya bebeğe altın künye bileklik
Balbulutu herhangibiranne_ kurabiye, börek aslında buzluğu için birşeyler yapabilirsin yada hemen yemesi için çok güzel olur
dmrcesra herhangibiranne_ Bebeğe herkes bişey alır bence öyle iki kere giyip olmucak şeyleri boşa almamalısın daha gerekli hep lazım olan şeyleri alsan daha iyi olur yedi kat yabancı da takım alıp getiriyor artık Bebek mendili Battaniye Biberon Emzik Yün yastık yorgan takımı olabilir Çoraplar Uyku tulumu Emzirme örtüsü Bunlar daha çok işe yarar
herhangibiranne_ dmrcesra battaniye falan da düşünüyorum aslında bebeğine hem hatıra olsun diye almak istiyorum ben de arkadaşlarımdan gelenleri saklıyorum çünkü çorap falan da alıcam takımla birlikte yaz bebeği olucak
gunestuggce herhangibiranne_ hamile yastığı alabilirsiniz, ebebekte satılıyor. İki parça olanlardan daha sonra bebekte kullanır
herhangibiranne_ gunestuggce e bebeğe bakicam yarın ordan alisveris yapicam zaten yastığa da bakayım arada yine hediyeler alırım ama ilk hediyem olacak 5 aylık hamile henüz
herhangibiranne_ Balbulutu hamile olan birine börek kurabiye başka neler yapabilirim sizce sütünü de artırmaya faydalı olacak
herhangibiranne_ Balbulutu ben de çok mutlu olurdum bana kimse yapmadı ama düşününce bana yapilsa çok sevinirdim ☺️
Balbulutu herhangibiranne_ içli köfte, mantı yapabilirseniz güzel olur, atıştırmalık kuru yemiş, hurma, poaca gibi zaten doğum yapınca da hemen tüketmesi gerekenleri yaparsınız
05012025 herhangibiranne_ e bebekte hamile ajandası da var seçeceğiniz hediyeye onu da ekleyebilirsiniz manevi bi hediye de olmuş olur