azraervameva Süt artırıcı takviyesi kullanan var mı arkadaşlar Bebeğim 5 aylık süt azaldı baya.takviye kullansam yine artar mı öneri yapar mısınız
Pamukhanim_ azraervameva valla işe yarıyor 16 aylık kızım geçen hasta oldu sadece emdi tek meme olduğu için sütüm az bunu kullandım hemen arttı başlarda da çok kullanmıştım.
suheyla92 azraervameva bestlak ve solgar brewers yeast kullaniyordum benm de sutum 5.ayda azaldi boyle boyle bikac ay daha emzirebilmistim
azraervameva Balbulutu evet bende ilk başta faydasını gördüm ama bu aralar ne yapsam fayda göremiyorum sanki
Balbulutu azraervameva valla canım ben küçük oğlumu 6 ay emzirdim işe yaradı benimkilerin pek arası yoktu emmeyle.
Balbulutu azraervameva stresi bırak canım sütüm yetmiyor deme yetiyor şükür de ilk önce ☺️uyuyabilirsen dinlen göreceksin
azraervameva Balbulutu ne güzel söyledin çok şükür olana Balbulutu ne güzel söyledin çok şükür olana ☺️
Pamukhanim_ azraervameva Ben dut kurusu tahin hurma neredeyse hâlâ hergün yerim bence onlarında faydası var bol su birde