miilena adennil 10.gün gibiydi gece ağlıyordu denemek için verdik aldı ama şimdi 22 günlüğüz canı isteyince alıyor kabul etmiyor çoğu zaman
adennil 1arasss hahha çok iyi 😂 ama bende ilk hafta verdim tuttu sonra bıraktı arada teklif ediyorum midesini bulandırıyor zorluyorum emip atiyo sonra ☺️
adennil Goktugmom_ ilk hafta bı kaç defa tuttu sonra bıraktı arada veriyorum şuan midesini bulandırıyor zorluyorum emip atiyo sonra 17 günlük
defnedilej adennil attıkça ver benm kızımda öyle olmuştu.gazlı dönemlerinde asla durmuyordu attıkça ısrarla verdik.emzik en yakın dostumuz.uykuya geçiş kolay oluyor.acıkınca biraz oyalıyor.ağlarsa verebiliyorsun.bir çocugum daha olsa kesin emzik veririm😅
gizematadeniz adennil 1 günlükken hastane çıkışında oto koltuguna oturttum agzina emzigi verdim. Hastanede yasakti vermek 😂 18 aylik hala emiyo
adennil gizematadeniz hay maşallah ama bende verdim bende iki gün emip bıraktı bugün Philips avent aldım emiyor evet midesini bulandırıyor ama teklifini devam ettirince emiyo 🥰
defnedilej adennil bizde aynı markayı kullandık.eşim iki gün attıkça verdi.tamamen unutmuştu resmen.iyi ki vermişiz alıştırmışız