Taze_anne33 Biri 8 aylık biri 4.5 yaşında iki oğlum da Rsv oldu biri 4. Gününde diğeri 3. Gününde küçükte.. kaç güne geçiyor? Doktor 1 haftayı bulur geçmesi dedi ama sizinkiler kaç günde atlattı ?
space761 Taze_anne33 benim 4 aylık oğlum rsv oldu. Ben soğuk algınlığıdır veya ablasından kapmıştır dedim (kreşe gidiyor) pek önemsemedim geçer dedim ama 3. Günde nefes zorlanınca hırıltı başlayınca doktora gittik. 2 geve hastane yatışı verdi. Buharları çok sık uyguladı ve antibiyotik tedavisi uyguladı o şekilde atlattık şükür. Ama taamamen geçmesi 1 haftayı buluyor. Tek tavsiyem buharları düzenli kullanın
denizduruyaz Taze_anne33 benım oğlum da 3 gündür öksürüyor burnu tıkalı ama ateş olması hıc doktor dün cıgerler temiz dedş test falan yapmadı ilaç vermedı burun açın dedı sizin de öylemıydı acaba benım oglumda mı rsv 4 aylık
Limoncicegiiiii space761 merhaba buhar tedavisi nasıldı evde hepsi var bende hemşireyim, nasıl atlattınız oğlum 4 aylık çok hafif var öksuruk
space761 izmrlianne bizimki biraz ağırdı. 4 saatte bir ventolin 2ml serum karıştırarak, 6 saatte bir cortait serum ile yine. Böyleydi
girlpower16 Benim bebeğim de 9 aylık biz de Rsv olduk çok zor geçti ventosal (günde4 kez) ve cortair (2 kez) verdik hastane yatışı olmadan zor geçiyormuş ama hastanede de hava verdiler, antibiyotik ve ateş düşürücü verdiler
Taze_anne33 denizduruyaz benim oğlumda da ( küçük de) burun akıntısı ve tek tük öksürük başladı sonra çoğaldı
space761 Limoncicegiiiii merhaba geç gördüm baya kusura bakmayın. Cortair 0.25 ml olandan günde 4 kez içine 2 ml serum ile verildi. Ventolin günde 2 kez sabah akşam verildi yine 2 ml serum ile Bunun dışında serumlar normalde 0,9 izotonik oluyor ya bize doktor %3 izotonik olandan yazdı onu da sadece serum koyarak günde 3 kez verdik. Ayrıca oksijen desteği de aldık çünkü zor nefes almaya başlamıştı göğsü inip kalkıyordu. Oksijeni hiç kesmedik ve o çok önemliymiş en az 20 saat (günde) oksijen verdik 2 gün boyunca