brmurat23 ah ah sormayın hamileliğimin son haftasında yakalandım hasta olmamak için evden çıkmazken hemde hem eşim hem ben hasta olduk serum taktırmaya acile gittim doğumun başladığını söylediler 3 cm açıklık 3 dk da bir sancım varmış o kadar vücut ağrım vardı ki inanın hissetmedim ben sancı falan 40 derece ateşle titreye titreye acil sezeryana alındım bebeğim benim ateşli olmam yüzünden strese girip kakasını yapmış üstüne bir de yemiş görmeniz lazımdı yemyeşil shrek gibi bi şey olarak dünyaya geldi minik kızım ağlamıyordu o kadar korktum ki aspire ederek ağlamasını sağladılar ama asıl olay bundan sonra başladı o sezeryan kesisiyle öksürmek o kadar kötüydü ki öksüreceğimi anladığım anda dudaklarım titriyordu ateşten halüsülasyon görüyordum sürekli evladımı hatırlamıyorum hastanedeyken mesela tranvam oldu benim bu olay nasıl atlatırım bilmem doktor aileme normal doğumu bekleseydik ikisini Fe kaybedermişix demiş (ben normal istiyordum açılmam falan gayet güzel ilerliyordu) işte ben orda anne olduğumu anladım 🥹🥹