sedaipek25 Kızlar yardım bebeğim hasta neyi olduğunu bilmiyorum acile götürdüm testleri temiz hepsi ama ateşleniyor dünde kustu kusması bitti ama ateşlenme devam ediyor yavrum kucağımda uyuyor sürekli kızımın neşeli hallerini çok özledim 😔
benencokanneolmayisevdim sedaipek25 ateşlenmesinin altında bir şey vardır eğer dişten kaynaklı değilse takip edin diş ateşiyse düşer bir iki güne değilse zaten düşmez ve ya kanda ya boğazlarda bir problem vardır
ilknurerogluzun sedaipek25 viral enfeksiyondur genelde kanlar vs temiz çıkar 3 gün içinde gececektir drum her ateslendigimizde 3 gün veriyoe cunku viral oluyor genelde her ihtimale karsi antibiyotik yaziyor 3 günde gecmezse antibiyotik basliyoruz ki hep geciyor bizde gecen öyle olduk uyurken bile kustu ates vs 3 günde duzeldi tabi influenza testi filan yapmislardi
sedaipek25 benencokanneolmayisevdim yani doktor diş kaynaklıda olabilir bogazında birsey gözükmüyor dedi
sedaipek25 ilknurerogluzun acile gittiğimiz için influenza testi yapmadılar kanları herseyi temiz çıktı doktor da viral enfeksiyon dedi ama içim rahat değil bazen çıkıyor yine ateşi calpol veriyorum biraz düşürüyor pazartesi kendi doktoruna götüreceğim
ilknurerogluzun sedaipek25 viralse zaten pazartesine kadar toparlamaya başlar umarım influenza degildir ilacini ilk 2 gün icinde baslamak gerekiyor gecmis olsun
sedaipek25 ilknurerogluzun influenza da ateş düşmüyor diye biliyorum hiç bizimki düşüyor bazen çok oluyor çok olduğu zamanda kusmaya başlıyor zaten
sedaipek25 ilknurerogluzun çok şükür geçti pazar günü gene acildeydik serum falan takıldı yine kan değerlerine baktılar vücudunda suyu azalmış birsey yemediği içinde iyi şuan çok şükür toparladı