KendiEvimdeDeplasmandayim oseninyengenyengen globber bisiklet aldık seviyor scooterı yazın almak istiyorum. 13aylık şuan
adaatuna İkisi için de küçük bence Geçen yaz kızıma globber scooter almıştım yüzüne bakmadı 2 yaşından sonra anca dikkatini çekmeye başladı Bisiklet zaten 4 yaş bence
oseninyengenyengen adaatuna bisiklet olan ebeveyn kontrollü olanlardan bebek arabası yerine onlar içindemi küçük
KendiEvimdeDeplasmandayim oseninyengenyengen evet sevdi ama yanlış yönlendirmeyeyim kış olduğu için çok aktif kullanamıyoruz
adaatuna oseninyengenyengen he öyle bence küçük ve rahat değil açıkçası bebek arabası 2 yaşa kadar candır :)
oseninyengenyengen Hernasipvaktineesirdir memnunmusunuz bide biz sağa sola donduremiyomusuz Buda oylemi
oseninyengenyengen [silindi] Banada oyle geldi😂 niye globber markayı seçtin kanka Digerlerinede baktinmi
Hernasipvaktineesirdir oseninyengenyengen bunda yön verebiliyorsunuz. 360 derece dönen arka tekerleklere sahip olması ekstra iyi. Her modeli 360 değil ona dikkat edin düşünürseniz
[silindi] oseninyengenyengen kanka globber çok önerilmiş burda da, eleleye de baktım o da hoşuma gitti aslında
alpsr oseninyengenyengen scoot and ride 8 aydan beri biniyor 10 aylık hala yürümüyor ama scoter sürüyor 😂