limonlucheesecake Kızlar bu damlayı kullanan varmı aranızda geçen gün kontrole götürdüm bebeğimi doktor aşırı gaz var deyip bundan yazdı eczane de günde kaç defa ve kaç damla verilecegini yazmamış üzerine eşim aldı ben yoktum yanında.bide kullanıp memnun kalan varmı
heymom__ limonlucheesecake ilk bebeğimde kurtarıcı olmustu ikincisinde gerek duymadım ama yazmıstı doktor kullanmadım. 1 aylıkken sabah öğle aksam gece 10ar damla yazmıstı yanında nurse harveyste yazmıstı o da sabah öğle aksam 5er damla seklindeydi
Femme1 limonlucheesecake bu damlanın yanıda birde biogai diye bi damla vardı . adını yanlış yazmış olabılırım. ikisini birlikte kullanınca etkılı olmuştu
limonlucheesecake Kabız değil ama tuvaletini yapmıyor dün çok az yaptı bir defa bugün halen birşey yok gece uyuyamadi karnına zeytinyağı ile masaj yaptım hareket ettirdim yok ıkınıyor sürekli gazdan dolayı
ilydinl limonlucheesecake bizde de aynı sorun vardı kabız değildi ama kaka az az yapıyordu doktor bide aguline diye bi şurup verdi rahatlattı o hem gazı için hem kaka için iyi geldi 3 4 güne etki ediyor kullanmaya başlayınca
ummukygsz limonlucheesecake hmm benimki 6 aylık hala daha zorluyor gaz artı tuvalet sorunu var sabah öğle akşam 8 damla yazmış ama siznki küçük daha belki kullanimi farklı olabilir
limonlucheesecake ilydinl şurup mu damla değil yani.ben bı nette bakayım hele.yani ağız yoluyla çıkıyor gazı ama tuvaletini ve gazını çıkaramıyor
limonlucheesecake heymom__ bundan mı kullandın aynı.her verdiğinde 10 damla verdin yani yanlış anlamadım değilmi
limonlucheesecake ummukygsz evet daha bir aylık ben günde iki defa beşer damla veriyorum az mı oluyor öyle acaba
ilydinl limonlucheesecake evet yağ formunda değil su gibi şırıngayla çekip veriyorsun günde 3 kez ben çok memnun kaldım
limonlucheesecake cananbulbul çok sağolun ya bugün 1 aylık izlemi vardı aile hekimine sordum ilk defa görüyorum dedi pehh dedim büyük yardımcı oldunuz sağolun
limonlucheesecake heymom__ acaba nurse ile verdiğiniz için mi güzel etki etti bende mi alsam kullansam
ummukygsz limonlucheesecake genelde gördüğüm 8 10 damla arası oluuor bu damlalarda bı eczaneyi arayıp sorun isterseniz
heymom__ limonlucheesecake doktorunuza danısın simdi birsey diyemem ben nurse harveys bitkisel bazlı bir damla zaten eczacınıza da danısabilirsiniz
limonlucheesecake ilydinl bakalım etkili olmazsa bende hekime danışıp alayım.sagolun teşekkür ederim 🥰
limonlucheesecake Femme1 evet ilk kizimda kullanmıştım da pek bi etki görmedim sanki yada kızım aşırı kolik bir bebekti belki ondan