alpaslanmom_ Oğlum 11 aylık kaşar zeytin peynir yoğurt bunlara bayılıyor fakat yumurta beyazına alerjimiz vardı çok geç tanıştı alerjimiz geçti çok şükür ama yumurtayı zorla yediriyorum yumurtayı sevdirecek tarifleriniz nelerdir anneler ?
Balbulutu alpaslanmom_ Bizim de alerjimiz vardı geçti çok şükür sucuklu yumurta seviyor o yüzden yiyor
[silindi] alpaslanmom_ yumurta yogurt biraz karbonat tam tahıllı un kaşar rendesi hepsini cırp az zeytin yaginda önlü arkalı pişir bulut gibi yumuşacık oluyor bence sever😊
oylesinebiri__ alpaslanmom_ tarhanali yumurta yapıyorum patatesli benim kide kaç gündür yemiyor du bugün kaşarlı yaptım yedi ben birde elmayı rendeleyip üstüne çok az tarçın atıp yumurtayi kırıp arkalı önlü pişiriyorum onuda seviyor
seyma0661 Balbulutu alpaslanmom_ merhaba alerjiniz nasıl belli etti sizin ve alerji doktoruna gittiniz mi? Benim bebeğim de 11 aylık. 6.ayda ilk denememizde ishal ve kusma yaptı 5-6 saat beslenemedi. En son 8.ayda denemiştim yine kusma ve ishal yapmıştı. Deride alerji çıkmadı ama doktor bağırsak tepkili 2.yaşına kadar verme demişti
Balbulutu alpaslanmom_ sucuk için bizde 2 yaşında başladık market sucuğu vermedik zaten. Direk hiç kabul etmedi demi
eozlem Benimki bol soğanlı menemen hastası 😅 yumurta yemediği zamanlarda 1 haşlanmış yumurta, sevdiği bir meyve, yarım fincan kefir, kuruyemiş, pişmiş yulaf, tahin pekmezi blenderdan geçiriyorum şahane bir ara öğün oluyor ve yumurtayı asla farketmiyor 🤣
alpaslanmom_ eozlem kız benimki zaten kurtlu gibi ve saniye durmuyor bunu yedirdin mi tutana aşk olsun artık 😀 aslında bunu öğlen deneyebilirim bugün
eozlem alpaslanmom_ ben diş dönemleri hep bu mixleri yaptım valla hele biraz da dolapta bekletince soğuk soğuk koca bir çorba kasesi yiyordu
alpaslanmom_ eozlem öğlen deneyeceğim soğuk veremem Boğazları hemen şişiyor ama normal halini deneyeceğim çok teşekkür ederim ☺️