Sidarrrr Kızlar 37 gün önce normal Doğum yaptım dikiş yerlerim çok ağrıyor ve altıma kaçırıyorum hapşırınca öksürünce var mı benim gibi olan neyden kaynaklanan bi durum bilen var mı
Araf52 Sidarrrr korkmana gerek yok kuzum 5. Aydan sonra düzeliyor onlar ama tabi eskisi gbi tutamıyosun genede bi nevi
Semrabor Sidarrrr ilklerde benimde öyleydi hatta bi kere çok güldürdüler kaçırdım allahtan lohusaykendi ve altımda hasta bezi vardıda bişey olmadı annemede söyledim hatta şuan az kaldı 5 aylık olucaz geçti o durum ama sanki eskisi kadar uzun tutamıyorsun yine bazen çişinin geldiğini bile anlamadan sıkışıklık geliyor ya o anda gitmen lazım gibi gitmesen işeyecek gibi oluyorsun ve hemen gidiyorsun haliyle yani bende öyle
GirayinAslisi Yeniya belki ondandır kontrole fln giderseniz doktora bi söyleyin idrar torbasını sarkması fln olabilir mi diye aklıma geldi de bu hapsuurnca tutmama olayı biakc cocuktan sonra oluyor genelde belki sizin yeni olduğu içindir dikiş yeri ağrısı zamanla geçiyor da benim 6 ay oldu afedersiniz ilişkide hala acıyor orası yirtilcak gibi oluyor başkalarında bi sıkıntı olmuyormus
Sidarrrr GirayinAslisi Canım ilk Doğumum benim dikişlerim çoktu ama ağrı geçmedi bende bi an dikişler patlıycak diye düşünüyorum ve internetten baktım idrar kesesi sarkmış olabilir ama ameliyat gerekli sanırım 😏 ve iç dikişler iyleşmiş midir senin ne zaman iyileşti
GirayinAslisi Sidarrrr ben iç dikiş olduğunu bilmiyodum ki dıştaki dikişli sanıyordum iç dikiş olayını burda gördüm 40im çıktıktan sonra ilişki oldu ilkinde çok acıdı kanama oldu bide bende akinti çok vardi 2 aylikken fitil aldım kullandim ondan önce acimayı bilmiyorum dış dikiş vardı içi bilmiyodum
Sidarrrr GirayinAslisi yok kuzu içtende dikiş oluyor da bende ondan korkuyorum az kaldı kırkımın çıkmasına zorlanacağım için çok stres yapıyorum umarım fazla acı hissetmem
Sidarrrr Araf52 yaa sağol canım içimi rahatlattın ben yine bir görüncem doktora ne olur ne olmaz yine eskisi gibi tutmasam da iyi çünkü her öksürdüpğmde oluyor bu durum
Araf52 Sidarrrr bende hep öle kalcak sanmıştım öksürürken hapşırırken gülerken bile tutamıyodum şuan 8 ay oldu doğum yapalı herşey normale döndü çok şükür🙏🏻Bnce şuan doktora faln bulaşma kuzum ortalık sıkıntılı ortalık durulunca git bnce içini rahatlatmak için😊
GirayinAslisi Sidarrrr ilkinde acıyor hatta bı iki kere de fln da acıyor ilki daha şiddetli tabi hafiften kanma da olabiliyor sonradan hepsi geçiyor dayanilmayacak acı değil
Sidarrrr Semrabor bilsem ki geliyor giderim bi anda bakıyorum kaçırmışım az da olsa kaçırıyorum sinir bozucu bi durum kırka kadar geçer diyorlardı ama demek değişiyor
Sidarrrr TCA makata kadar dikiş sayımı ısrarla sormama rağmen söylemedi doktorum en son pansuman yapan hemşire dikişlerin çok dedi eve gelince şok oldum kendime baktığmda
Neset Sidarrrr benimde uzun süre öyle gitti 4 ay filan sonra düzeliyor. Sanırım kaslar yavaş toparlıyor kendini
burcuturuncu Bende de vardı, dr um geçer demişti,5 ay falan sürdü sonra geçti çok şükür.İnternette pelvik kas egzersizleri var onlardan yapın fırsat buldukça, hem vücudun toparlanmasına yardımcı oluyor hem de doğumda gevşeyen pelvik kasları düzeltiyor.
16102018 Sidarrrr çok normal bi durum benim de vardı 🤦♀️ eşim şaka yapio dalga geçiyordu geçti çok şükür
Sidarrrr 16102018 ben eşime söylemedim nasıl kaçırsam hemen lavaboya gidip üstümdekilerin hepsini bi güzel değişiyorum eşim sorunca aşkım sıkıldım ondan değiştim diyorum