linda25 zzeey biz 3. Ayda nimenrix 5. Ayda bexsero yaptırdık hatta bugün oldu bexsero diğer dozları 7. Ay bitiminde planlayacağız öyle dedi doktorumuz
yigitinannesii22 zzeey 5 aylıkken bexsero ve niemenrix birlikte yaptırdım. 7 aylıkken ikinci dozları olacak
ozdenizzz zzeey menenjitin bir ayı yok doktor tamamen size göre program yapabiliyor benim doktorum 7. Ayda 2 doz 9. Ayda 1 doz yaptı 13. Ayda son 2 dozumuz var.
linda25 Nimenrix 2. Aydan sonra başlanabilir doktorumuz ikisini birden almasın diye 3. Ayda nimenrix 5. Ayda bexsero olmasını önerdi
1anne1cocukk linda25 çocuk doktorundan imzalı bir reçete istedi mi sağlık ocağı benden istediler ondan soruyorum reçete de 5.7.13 aylarda toplam 3 doz yazıyor bizede nimenrix ve bexora yazılmış
linda25 1anne1cocukk yok hayır biz 2 . Ayda rota ya başladığımız zaman Menenjit için planlamayı bu şekilde yaptık reçete edilmedi
1anne1cocukk linda25 rotavirüs aşısı gibi soğuk zincir olan bir aşı mı hemen alınıp götürülmesi gerekiyor mu acsba
linda25 1anne1cocukk Ewt dolaptan çıkarılıp hemen uygulanması gerekiyor biz hastanede olduğumuz için hemen uygulandı