4 bucuk yaşında oğlum bundan iki ay önce grip oldu ateşi vardı 37 dereceydi uykusunda bir nöbet geçirdi kasılıp çenesini kitliyordu gözlerin sadece beyazı görünüyordu ağzındanda köpük geldi 15 saniye falan sürmüştü Sultangazi’de haseki devlet hastanesi var bilir misiniz bilmiyorum oraya götürdük balgamını yutmamıştır ondan öyle şekil olmuştur diye gönderdiler bizi bugünde sabah aynı şekilde aynı belirtileri yaşadı influenza olmuş hastaneye başakşehir Çam Sakura’ya götürdük acile ordada beklerken uyudu yine nöbet geçirdi acil müdahale odasına aldılar serum takıldı MR çekeceğiz dediler oğlum izin vermedi bugün yatışını yaptılar yarın narkoz verip MR çekeceğiz dediler sizce bu ateşli epilepsi mi yoksa epilepsi hastası mı oğlum gerçekten kafayı yiyecegim o kadar çok araştırdım baktım epilepsi bir sürü çeşit hali var ama ateşli epilepsi olabilir mi ya da ateşli havale kafayı yiyecegim o çok ağladımki yan odada aynı şeyleri yaşayan kadın vardı iki yıldır epilepsi hastası çocuğu sadece ateşlendiğinde epilepsi geçiriyor ve çok rahattı çok soğukkanlıydı ben o an gözümün önüne geldiğinde soğukkanlı olamıyorum elim ayağım boşalıyor siz böyle bir şey yaşadınız mı nasıl geçirdiniz