mlssvtnsvr Merhaba hanımlarr, 4 yaşında kızım var ve saçları çok ince telli ve seyrek geliyor bana, daha önce çocuğunun saçlarının gürleşmesi için bir şeyler kullanan ve fayda gören annelerden tavsiye bekliyorum teşekkür ederiiiim 💐
simseklivekalpli mlssvtnsvr hint yağını saç uclarina sürüp ertesi gün yıkayınca gurlesiyor diye duydum. Onu deniyorum iki hafta oldu henüz
Zumra_Fatma mlssvtnsvr ben çocuk saç kesme tarihinde kesiyorum faydasını görüyorum saçı kalinlasti çoğaldı şükür istediğim gibi oldu
mlssvtnsvr simseklivekalpli saç uçlarına sürünce etki eder mi sadece gürleşmesi için ? Ben evde biberiye suyu mu hazırlasam mı diye düşünüyorum ama yinede deneyimlemiş annelerden tavsiye almak istedim
simseklivekalpli mlssvtnsvr fayda gördüm diyen birinden gördüm ben de. Ecowell kullanıyorum, biberiye suyunu da kendim kaynatıp yaptım onunla tariyorum bakıyorum bi senede uzadı ama keramet neyde bilemiyorum
Canyavrum mlssvtnsvr araştırmak istermisşn bilmiyorum ama Biberiye suyunun saçların rengini açtığını hatta beyazlattığını söyleyenler var.
mlssvtnsvr simseklivekalpli kızımın saçı uzun belini geçti ama saçları çok ince telli ve seyrek gibi o yüzden araştırıyorum 🫠
cadz Zumra_Fatma nereden bakıyorsunuz o tarihlere ? Bizim için de var mı o tarihler yaa benimde çok azaldı gebelikte
Zumra_Fatma cadz tabiki var bende o tarihlerde hatta şöyle guclensin diye ayrı tarih vs vs diye ilerliyor bende o tarihlerde kesiyorum artık ve birçok kullandığım spreylerden daha çok etkisini gördüm 😁😁🤲 buarada yazmayı unuttum Instagramdan sayfalar var oralarda görüyorum takip ediyorum googleyede yazabilirsiniz