yesilev Kızlar doğum yapalı 3 ay oldu saçlarım hala çok dökülüyor giden saçlara üzülmüyorum da yerden yataktan saç toplamaktan sıkıldım🥲 saç dökülmesini kesen bir tavsiyeniz var mı
ng08 yesilev emziriyor musunuz? Eğer emziriyorsanız vitamin kaybı yaşıyorsunuzdur. Emziren anneler için vitaminler var onlardan kullanabilirsiniz
1yeniannee yesilev Clear men cool sport Menthol şampuanı denemenizi tavsiye ederim benimde aynı şekilde çok fazla dökülmem vardı tavsiye üzerine kullandım ilk kullanımda fark ediyor, mentol etkisi
queenofrose yesilev benim demirin düşünce hemen saçlarım dökülmeye başlar. Siz genel kan tahlili deyin zaten temel şeylere bakılıyor. Ama azalan östrojen genelde saç dokulmasi yapıyormuş. Bir süre sonra rayına girebilir
defnekusum_ yesilev demir kesinlikle benim de aşırı dökülüyor geçen kan verdim demirim yerlerde sizde baktırın bence
avcuemine Benimde dökülüyordu şuan bebeğim 9.5 aylık 1 ay önce durdu artık dökülmüyor normal bence hormonlardan kaynaklı diye düşünüyorum hamilelikte değişiyor ya yani yeni oturuyor yerine
yesilev seyma0661 Allah yardımcımız olsun şimdi hormonlardan bebekler büyüyünce yolunmaktan ve stresten dökülür🥲
yesilev queenofrose teşekkürler hamileyken de demirim düşüktü belki hala öyledir sağlık ocağında kan vereyim bir 😊