Goktugalpsmom Kızlarrrr durum bildirisi yapar mısınız. Bugün 4 gün gecikti reglim tüm belirtiler var ama kendisi yok, kafayı yemek üzereyim. Sizin nasıl? Kaç gün geciktiniz.
Elizmoms Goktugalpsmom 17 gün oldu bugün bekliyorum arada kasık ağrısı ve lekelenme oluyor başka belirti yok hep düzenli olurdu ilk defa bu kadar gecikiyor 1 haftadir mide bulantısıda var test yapmaya korkuyorum kızım var 4 yaşında
cemreaselelizan Reglin gecikdiysr bir test yaptır istersen benim 3 gün gecikti ve hamile olduğumu öğrendim
cemreaselelizan Öyle olduğuna bakma ya benim 5 aylık kızım var 3 gün gecikti dün test yaptım hamileolduğumu öğrendim
Goktugalpsmom Elizmoms hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bacım benim de oğlum var 4 yaşında dün test yaptım negatif çıktı akşam hasta oldum darısı size inşallah 🙏
cemreaselelizan Şöyle düşünüyorum olacağı varmış artık ne yapalım 1 tane 5 yaşında kızım var bir tanede 6 aylık kızım hiç düşünmüyordum ama kalp atışlarını duydum herhangi bir sorun olmadığınıda gördüm Allah bir şekilde veriyor sabrınıda