Kupeklergiremez Kızlar merhaba İhlas aura cleanmax süpürgesi için tanıtıma geldi pazarlamacı fiyatı 90 bin dedi siz kaça aldınız ve gerçekten kullanımı yorucu mu çocuklu ev için gerekli mi fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Tatlican Kupeklergiremez Üstte kalsın ben okadar paraya kıyamam 😂Zaten çekim gücüde belimi yorar. Bende dikey süpürge alıcam bugün baktık.
Deletedmom2987 Kupeklergiremez gerçekten ceosunun jeffrey epstein ile bağlantısı olan markadan alışveriş mi yapacaksınız ?
happymomk Kupeklergiremez eşimin dayısı almıştı 80 demişler 2 hafta oluyor. Sonra fiyat fazla diye vazgeçtiler. Performans olarsk iyi ama
Kupeklergiremez Tatlican ama ben 40 bine dolaptan buldum 3 yıl garantili 90 tabi vermem 🤣 bide o halı yıkama makineleri koltukları çürütüyormuş öyle duydum canmanayvesuyu ElisaMom_
Tatlican happymomk Dönen göz koymuşsun 😂ama bende kapıya gelene sinir oluyorum😂Lazım olsada almam🤷♀️
ElisaMom_ Kupeklergiremez o kadar parayı ona verene kadar aynı paranın yarısıyla hem dyson hemde koltuk halı yıkama makinesi alınır🤣
rana0234 Tatlican ohh iyi yapmışsın,hayırlı uğurlu olsun, inşallah memnun kalırsın,bizzat deneme şansın oldu mu?
happymomk Tatlican o paraya dönüyor gözüm 😄😄 bize de geldiler yani öve öve bitiremeyip yapıştırdılar fiyatı. Almadım tabi 😂
Tatlican Kupeklergiremez bide o halı yıkama makineleri koltukları çürütüyormuş öyle duydu Hangisi ucuz olanlarmı çürütüyor.Hemen gidip alayım 😂yeterki çürütsün tatlım 10 yıl oldu alalı hem temiz hem yeni duruyor. Ben yeni almak istiyorum ama bunlarda yeni duruyor. Bari makine çürütürse yenilenir 😂😂😂
ElisaMom_ Kupeklergiremez çürütsün be öylede böylede gidecek illa kendin silsende çürür yıkasanda çürür🤣
Kupeklergiremez Tatlican kiqi koltuk yıkama uzun süre gitmez ve süngeri mahvediyormuş diye almıyorum bide dyson kadar iyi süpürmez ihlas çok fonksiyonlu klima bile oluyor sadece mutfakta pişen et balık vs bütün kokusunu anında kesiyor ve halıyı derinlemesine süpürüyor
Tatlican Niyesordunbucevabi Ben abartmayı sevmem.Orta halliden giderim hep. 19 luk phlps 14 de geliyor fitatı. Ondan alıcam dikey olarak.
Tatlican Kupeklergiremez Eeee tatlım fikir ıstiyorum diye. Bizi topladın😂 Sen kararını vermişsin.Ürünün reklamını bile yapıyorsun. Bizede hayırlı olsun demek kalıyor🤣🤣