Kediperest Öğle uykusu bazen yapar bazen yapmaz.Yapmadığı günler erken uyur yaptığı günler de 22.00 anca yatıyor benim bütün gün enerjim bitiyo :( 2.5 yaşında bebegi olan anneler akşam saat kaçta yatıyor sizinkiler.Sabah 07.00 da kalkar hep
HELELEKADIN Kediperest 24 aylık benimki sabah 10 da kalkar öğle uykusunu bazen 10 dakika yapar bazen 1 2 saat akşam da 9 da yatırırım 10 da uyumuş olur genelde
simseklivekalpli Kediperest benim kızım da oglen uyursa gece geç yatıyor. Uyumadiysa erken uyuyor. 2 3 yaş civarı öğlen uykusunu bırakıyorlar zaten
Kediperest simseklivekalpli Öğle uykusu yapmayınca cok sık uyanıyor :( bıraksın istemiyorum ama bu sefer de aksam sarkıyo napacağımı sasırdım
kimbumadam Kediperest Aynı uyursa 21.30-22.00 uyumazsa 20.30 Çok erken kalktıysa 19.30-20.00 bile oluyo Bu aralar uyutuyorum çünkü özlemişim dinlenmeyi , bir ay kadar uyumamıştı
adaatuna Kediperest 30-40’ya çekebilirsiniz 2.5 yaşında benim kızım da 7de uyanırsa 1 saat uyutuyorum 8de kalkarsa 40 dk akşam 8:30-9:00 arası da uyur
HELELEKADIN Kediperest gün içinde yoruluyor evde zaten çok aktif her gün dışarı çıkıyoruz genelde yürüyor bebek arabasını almıyorum o şekilde akşam baya yorulmuş oluyor
ollaluna7 Kediperest 28 aylık sabah genelde 7.30-8 arası uyanıyor öğlen 1 saat uyuyor akşam da 9.30da uyumuş oluyor bazen sabah uyanması 8.30 civarı oluyor o günler öğlen uyumak istemiyor zorlamıyorum o günlerde akşam daha erken yatırıyorum
shi Kediperest bende gece 10 da uyutuyorum sabah 10 yada 10.30 da uyanıyor gündüz uykusu yapmasada aynı oluyor ama gündüz de uytuyorum çünki durmuyor hiç 28 aylık kızımda
BARTUMOM Kediperest 29 aylık sabah 7 gibi kalkiyor abiyi okula götürdüğümüz için öğlen 2 gibi uyuyor 4 te kalkıyor normalde gece en geç 10 da yatiyorlardi 15 tatilde düzen bozuldu uyumak istemiyorlar abisiyle bu gece 11 i buldu uyutmamiz