oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi kız aldım aldım 🤣🤣 eşim işten gelince gidip avmde rossmandan aldım 200 liraya orda başka alicaklarim var kanki merak etme 😂
oylesinebiri__ Limoncicegiiiii bıngo oksijensiz camasir suyu Ya bunuda burda öneren oldu onuda aldım döktüm hiç geçirmedi leke olduğu gibi üstünde ydi siz nasıl kullanıyorsunuz aldım bi kaç sefer kullandım dolabta duruyor domolun memnuniyeti de çok fazla aldım bi bakalım
deryalina67 oylesinebiri__ valla ben kullandım hiç bi işe yaramadı a101 de satılan asprins var kırmızı şişede sprey onla çıkartıyorum
livanurvealpinannesi61 oylesinebiri__ Trendyol da var çevrenizde homm bitkisel satan varsa onlardan da alabilirsiniz
Rabiiul gg3848 al canım al eski lekelerse gene kovada beklet biraz elinde çitile öyle makineye at gene sıkarsın üstüne
Cunkunedenolmasin oylesinebiri__ kullanınca yorum yapar mısınız? bana da gerek hazır siz hepsini deneyimlemisken en işe yarar olanını alayım bende 🌸
Aminenin_annesi34 oylesinebiri__ viking pembe renk çok amaçlı temizleyici çok aşırı memnunum yıllardır kullanıyorum çıkarmadığı hiçbir leke yok 🌸
rana0234 Aminenin_annesi34 ben nerede yanlış yapıyor,bu bahsettiğiniz ürünü kullandım hiç bir lekeyi çıkardığına şahit olmadım.Evde boş boş duruyor,kokusu da beni rahatsız ediyor