sebur Kızlar bu aşıyı çocuk doktorları harici aile hekimide reçete edebiliyorum? Alıp sağlık ocağında vurdursak olurmu?
aysebb sebur Reçeteyi doktor verdi. Biz alıp sağlık ocağında vurdurmuştuk ebemize. Hepsini o uyguladı
sebur meloni teşekkürler bilgi için bende böyle düşünmüştüm demek oluyormuş bizde böyle yapalım bari🙏
yagizmom_ sebur Bazı sağlık ocakları uyguluyormuş ama hiç uğraşmayın bende doktorunuza gidin eczane fiyatı ile aynı hastanede aşı fiyatları ben öyle yapıyorum ayrı ayrı uğraşmıyorum hiç
bianneo sebur ben de bugün sordum. Sağlık ocağındaki hemşire çocuk doktorun planlasın ben yaparım dedi. Bir arkadaşım da konuşmuş evet biz vuruyoruz demişler.
bianneo sebur bence de. Bazı yerler yapmıyormuş ben de teyit etmek için üstüne basa basa sordum. Burda birisi aşıyı almıştı sağlık ocağı yapmadığı için yer arıyordu neresi yapar diye. O sırada da aşının süresi doluyormuş parası boşa gidecekti neredeyse
1tosbikinannesiyim sebur sağlık ocağında vuruyorlar diye biliyorum biz özel de kendi doktorumuza vurdurduk