21022020 merhabalar 21 günlük bir oğlum var uyuduğu zaman çok uzun uyuyor ve kendini açamıyor 4 saat 5 saat uyuyor bazen. uyqndığı zamanda aynı sürede uyanık kalıyor. uyanık olduğu zaman çok sık süt içiyor. uyuyuncada süt içmek için uyanmıyor.
idil1990 21022020 uzun sure uyumasi iyi degil sekeri duser sarilik olur ve ciddi rahatsizlara yol acar suan iki saatte bir emzirmeniz gerekiyor. Ben o donemde saat basi emziriyordum. Kilo almasi kendini toplamasi icin sksk emmesi gerekiyor
Farahzeynep 21022020 21 günlük olduysa, sarılık yoksa, uyandırmanıza gerek yok. Uyanık kaldığı sürede takviye ediyor demek ki. Ben 30 günlük olduktan sonra uyandırmadım.
zeynepzeze Annesi bebek bu düzeni nasıl ayarlasın siz uyandıracaksınız ayağını gıdıklayıp burnunu sıkarak yada bezini açarak. 2 saatten fazla aç kalmaması lazım şuan
Sweetbaby Bence bi sorun olmaz gece benimki 8 saat uyuyodu bnde sarılık olmasın die sürekli uyandırdım artk seninki sarılık olmaz bence smdi 7 aylık uyumuyor keşke hiç ellemeseymisim🤷♀️
nyesildal çok küçük olduğu için 3 saatten fazla uyutmamaya çalışın derim, 1.ay kontrolünde sarılık yoksa iyi kilo almışsa uyandırmazsınız ama şu an sarılık yüksek olduğu için uyuyor olabilir.