gg3848 oylesinebiri__ hahaha vallahi benimde içim aynılarını söylüyor bugün evimde temizlik var bırak mutfak temiz kalsın diyor diğer yanım yap be üşenme diyor😂
Tugceninincisi Minikkalbinannesi mercimek çorbası ve salata ekleyebilirsiniz benmce yeterli olabilir :)
gizemtemel gg3848 bende severim kışın bakliyat guzel oluyo ama ayda yılda bir yapiyoz iste 🤭 herkesin damak tadı farklıdır bende mesela pirasa ve enginar yiyemem
gg3848 Pamukhanim_ ay benim kızım kıymalı patatesi hiç sevmedi o yüzden pişiremiyorum🤦🏼♀️ afiyet olsun kuzum🤗
Balparem13 gg3848 yoğurt çorbası, etli yaprak sarma, zeytinyağlı yaprak sarma (eşim etli yemez) bir de bisküvili pasta
Rabiiul gg3848 dün etli bezelye yaptım , bugün etli nohut mu yapsam fırında köfte patates mi yapsam karar veremedim 🥹
gg3848 Rabiiul ben de ya köfte patates ya tavuk kanat patates yapayım diyorum kızıma tavuk vermiyorum ona her türlü köfte yapacağım 🤗
gg3848 sekerbebeginannesi ay tavuk kalamarı nasıl yapıyorsunuz duydum ama hiç denemedim menü çok güzel ellerinize sağlık 🙏🏻