rbaozr Kızlar bir kızım var 3 yaşında ve tekrar hamile kalmak istiyorum bu ayda göğsüm çok hassaslaştı daha adetime 2 gün var bugün test yaptım ama negatif çıktı ama hamilelik belirtilerim var sizce hamile olabilirmiyim
[silindi] rbaozr regliniz gecikirse tekrar test yapın. Ben gebeliğimi öğrendiğimde 6 haftalıkmış göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı vardı öylelikle test yapmıştım. Regl gecikmesini umursamadım düzensizliğim olduğu için
rbaozr [silindi] norlamde regl olacağım dönmelerde göğsümde bu kadar hassasiyet olmuyordu kolum değse bile ağrıyor birde nefes nefese kalıyorum anlamadım erken gebelik testide yağtım ama negatif çıktı pozitife dönme ihtimali varmı
Sunam rbaozr bende 2 gün öncesinde yaptım negatif çikti sonra adet oldum ama siz gecikme olursa tekrar yapın
rowantree rbaozr bence göğüs hassasiyeti hamilelik belirtisi ama oluşup devam etmeyebilir ya da çok erken olduğu için testte çıkmıyor olabilir. Biraz daha bekleyip tekrar test yapın olmazsa. İlişkiden 11 gün sonra yükselme başlıyor betahcgde