birprens_birprenses benhande tek sosyal aktivitem iki bebekle markete gitmek 😂😂3 yıldır kuaför yüzü göremedim
nesli8154 benhande vala ben fırsat buldukça ama zor bı de ev taşıma çiti başıma oy oy ben delirmim de kim delirsin bacı
nesli8154 Balbulutu teşekkür ederimbazi esyalarim atılacak o yüzden çok bı derdim yok benim önceliğim mutfak eşyalarım fincanlarim 🤣
Asyaveannesi04 benhande evet buluyorum normalde de çok sosyal biriyim eşime çocuğa bak diyorum çıkıyorum kuaföre, kahve içmeye, spora tek benim değil ya bu çocuk. Eşimde çıkar haftanın 2-3 günü bende çıkarım
benhande Asyaveannesi04 valla tebrikler, ben sadece yarı zamanlı işimde sosyalleşebiliyorum, o da çalışayarak yani eğlenmek falan gelmesin aklınıza😂 ütüsüz, bulaşıksız, süpürgesiz, talepkarsız geçen tek “me time” dediğim yer işimdir😖
Pamukhanim_ benhande aylar sana dün sosyalleştim kuzenler buluşması yaptık valla unutmuşum oturmayı 😅 birde eğer olursa bu pazar olacak yoksa delircem az kaldı
Minikkalbinannesi benhande ben sosyalleşiyorım arada çocuğumu eşime bırakıyorum bi arkadaşımla 1 saat bile olsa kahve falan içmeye gidiyorum o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim😂çocukları eşlere bırakın gidin😊😂
surprizbebe benhande delirmece valla düpedüz deliriyorum ben. Kendime sözler veriyorum her hafta dışarı çıkıcam tek başıma bi kahve içmeye bile olsa diye. Ama nerdeee. Geçen haftasonu oğlumu alıp avm ye gittim. Beraber yemek yedik sinemaya gittik. Kızıma babası baktı. Onu beslenme altını değiştirmek sakinleştirme gibi işler olmadan gezmeyi özlemişim çok iyi geldi. Ama bi daha ne zaman olur bilmem 🤷♀️
benhande surprizbebe genelde kendimize söz verdiğimiz saatler: çocuk uyuyordur, çocuğa biri bakıyordur, gece herkes uyurken yalnız kalmışızdır vs. 😃 yani tamamen olmayacak vakitlerde, olmayacak hayallerin peşine düşen zavallı biz.