asellmomss merve900_ devlet ise Marsaya götürmüştüm nöbetçi çocuk uzman doktoru çok ilgilşydi özel ise Ortadoğu’ya götürüyorum
jkkllnczfhk merve900_ seyhan başkent hastanesine görürdüm 2 hafta once acilden girdik evet çocuk doktoru oluyor canim zaten orası yari cocuk.hastanesi daha cok çocuklar var
heybet_371 merve900_ şehir hastanesine gidiyoruz fakat pek ilgili olduklarını düşünmüyorum gazı var deyip lavman yapıp gönderiyorlar
ciceksincicek merve900_ özel seyhan başkente götürüyorum rutin kontrole de oraya gidiyoruz orda doğum da yaptım çok memnunum doktorlardan fiyat 1900 galiba
merve900_ asellmomss marsada nöbetçi çocuk doktoru varmı yani oluyor mu ben bir tek kadın doğum diye biliyorum
economistugce Çok şükür henüz akşam ya da gece bir sağlık sorunu olmadı ama ben de yanıtları görmek için takip edeyim gönderiyi
mynameysli4 Yenişehir çocuk acile gidiyorum. Özel kontrol de Medical Park a göturuyorum. Bı sefer grip olmuştu Altınkozaya götürdum
jkkllnczfhk kumsal02 ben cok memnunum arkadaşımın kizi orda ameliyat oldu 4 günlükken onun vesilesi ile.gittim oda memnundu hala oraya gidiyrm bisey oluncs