annepromax Kızlar instagramda bi anne bebek sayfam var. Büyütmeye çalışıyorum güzel de gidiyor. Şu an bebek yemek tarifleri etkinlikler rutinler komik anlarımızı paylaşıyorum. Bana fikir verebilir misiniz neler paylaşabilirim? Mesela siz ne görmek isterdiniz ?
TwinsAndBeren annepromax günlük rutinler çok izleniyor yani sabah rutininizi video çekip paylaşabilirsiniz yatak toplamadan bebişe yemek hazırlayıp yedirmeye kadar kısa kısa edit yapın. Bebek oyunları oyuncakları kitapları ile ilgili bir şeyler paylaşıp link falan verebilirsiniz aklıma bunlar geldi😂
Deletedmom2987 annepromax çocuğunuz büyük mü ? oyun alanı olan kafelere gidip deneyimlerinizi paylaşabilirsin
dedimolabilirr annepromax ben dağınık bir odanın ya da mutfağın 1 dk da toparlanıp temizlendiği videoları çok seviyorum Hahahsjs bana iyi geliyor
annepromax Deletedmom2987 minik 10 aylık büyük 4 yaşında. Büyük oğlum kreşte olduğundan küçükle ilerliyoruz daha çok ama oyun alanı hakkında paylaşım iyi fikir teşekkürler 🙏 ☺️
annepromax dedimolabilirr çekimi uzun sürüyor ya depolama problemi yaşıyorum ama evet bende rahatlıyorum izleyince denemek istiyorum teşekkür ederim 🙏 😬
kirmizibalikbeachte annepromax benim için en önemlisi basit tarifler ya jajsjsja ne yapacağımı şaşırıyorum bi yediğini diğer öğün yemiyor en çok onlara bakıyorum najsjsjsjs
alparslanmomms annepromax 1 günde neler yiyor tarzı şeyler ve doktor kontrolü içeren şeyler izleniyor. Kıyas amacıyla bol bol kaydet de yaparlar
annepromax alparslanmomms her ay doktora giden var mı gerçekten ya biz gitmiyoruz 😃 haklısınız görüyorum Dr videoları gerçekten izleniyor. Benim de şu an aklımda bebeğim bir günde neler yiyor serisi vardı ☺️ 7 güne 7 etkinlik serileri yaptım bugün bitiyor sonra sizin dediğinize başlıyorum o zaman🥳
alparslanmomms annepromax evet inanın izlenir. Rutin kontroller ya her ay değil . Destek vermek isterdim sayfanıza ama reklam yasağı varmış 🤭