ilenalemin kız hastalık her an var ama kış hastalığı farklı bahar ve hastalığı çok farklı ben hastalıktan niye korkuyorum biliyor musun benim bir tane çocuğum kış hastalığından vefat etti RSV virüsünden. Kasım ayında influenza ve RSV başlıyor mart ayına kadar full devam ediyor aralık ve ocakta ise pik yapıyor şubat ortasına doğru stabil ilerliyor şubat mart başına kadar da hastalık sona eriyor. Martın ortasına doğru da sezon full kapanmış oluyor yani geri kalan hastayım diyen insanlar da basit nezle oluyor onlarda çocuklarda problem olmuyor hatta çocuklar büyüklere göre çok daha hafif rahatlatıyor. Zaten asıl en yoğun onu bitti 15:20 gün sonra da artık insanlar rahatlar yani gerçekten aralık ocak ayında bu hastalığa yakalanmayanlar bundan sonrasını hafif geçirir biter gider çünkü en sıkıntılı aylae onlar. 2 haftaya sezon bıtıyor artık rahatız, benim doktorum diyor ki yani kızımın doktoru ben kalkayım da sen benim yerime otur çünkü hastalıkları benden daha iyi biliyorsun kızım hastalanıyor götürüyorum hocam diyorum benim kızımın hastalığa yakalandı ben eminim adam test yapıyor pat o cıkıyor bu sence başka yerde test mi yaptırdın,
Ama hayır tek bir doktora gidiyorum geçmişte bir kaybın olduğu için hastalıkları anında biliyorum