Ozge76 Kızlar bebeğim 8.700 çevremdekiler zayıf diyor ama bana göre gayet iyi sizce nasıl sizin genişler kaç kilo
mirayel Ozge76 benimki de 6 ay 11 günlük 8.400 kilo ve kilosuna doktor gayet iyi dedi. Bebeğiniz zayıf falan değil ideal
minnakpopus Ozge76 ne olsun daha güreşe çıkacak pehlivan mı yetiştiriyorsunuzda sanki. 7 aylık olacak benim bebemde 9 kilo gayet ideal
esiilaa Ozge76 o ayda o kilo maşallah ne kadar güzel benim kızım 6 aylık 6.300 ve hiç te zayıf durmuyor sizinkinin zayıf görünüyor olması inkansız daha kaç kilo olacak o aylık bebek
rojinbudak esiilaa benimde kızım 6 kilo doktor İnfatrini mama kullan persentili çok sınırda dedi ama kızıma içiremiyorum
asii71 Ozge76 maşallah kilosu gayet güzel çevrendekiler fazla kiloyu sağlıklı olarak algılıyor heralde saçma sapan düşüncelere aldırıs etmeyin kızım 1 yaşında 8.500 kilo doktorumuz boyuna göre ideal dedi
esiilaa rojinbudak merhaba bize kilo alt sınırda ama yetersiz değil normal dedi doktorumuz ek bır mama önermedi zaten meme artı mama ile beslenıyoruz biz de🙏