bebeklianneee bebiskoveannesi severim kendisini bütçe de beğenir isem verebilirim elbette ama ne alınır bilemedim
bebiskoveannesi bebeklianneee ben olsam bi nevresim takımı, pike takımı, kahvaltı seti, yemek takımı, havlu seti elektronik eşya olarak bi çay makinesi, kahve makinesi, airfryer alırdım. ya da gözlemlediğiniz eksiği falan varsa onu da alabilirsiniz
bebeklianneee Elfgrn geçen konuştum fincan vs aldın mı daha almadım alırım dedi acaba ben alsam basit mu olur diye düşündum
arsmom bebeklianneee bence 5 bin makul olur, sonuçta eşinizin kardeşi oda mutlu olur ben 2-3 yıl önce 1500 vermiştim, daha fazla durumum olsa fazlasınıda verirdim, abimin durumuda iyi üstelik 😌
arsmom bebeklianneee teyzemde ev aldı geçen yıl evi vardı ama değiştirip başka bi yer aldı biz annem ben abim bin lira verdik toplam 3 bin oda çocuklarının yataklarına pike yatak örtüsü vs. almıştı.
Prensesannesi32 bebeklianneee inan 2 yıl önce 1000 dolar vermistim elimde o vardi siz bütçenize gore ayarlayin 3 5 neyse gönlünüzden kopan neyse içinize sinen birsey varsa da onu alın nevresim takımı pike takımı ya da eksik olan birseyi varsa onu da alabilirsiniz bütçenizi asmadigi kadar
bebeklianneee mamacitaa_ avize de güzel olur aslında ama sürekli kullanacağı bir ürün ya beğenmez ise alacağımı
mamacitaa_ bebeklianneee çok doğru o yüzden siz begenin biz alalım dediler sağ olsun kaynimin fikriydi bu tabi eltimin değil 😂 Biz kendimiz aldık 😊
bebeklianneee Asil1602 ohhh kurutma makinesi nasıl alayım kız kendi evimde yok ve o kadar bütçem yok maalesef
mitolojiii_ bebeklianneee bence vasite kaçar ama tabi bütçeniz çok kısıtlıysa olabilir ben olsam pike takımı veya yatak örtüsü veya çift kişilik battaniye vs alırdım