yenianne___ Kızlar 3 Şubat yürüteç almıştım e bebekten 9 gün oldu hâlâ kargoya verilmedi böyle bişey taşıyan var mı
surprizbebe yenianne___ ben de 3 gün önce sipariş ettim hala hazırlanma aşamasına bile geçmemiş. Şubat indirimi var ya kaldıramadılar heralde
yenianne___ humanur09 acaba neden öyle müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyorlar önceden de sipariş verdim böyle olmadı
oylesinebiri__ yenianne___ 10 aylıkti oturmayi bile unuttu yerinizde olsam almazdım 2000 para verdim boş
nutellaaaaa yenianne___ yürüteci bizim doktorumuz kesinlikle önermemişti onun yerine yürüme arkadaşı almıştım çok memnun kalmıştım
Pamukhanim_ yenianne___ bence erken ve gerek yok onun yerine yürüme arkadaşı veya ilk adım arabası alabilirsiniz doktorlar yürüteci önermiyor.
masalika yenianne___ ayni durumu yasiyordum vala ana kucağı aldım kargoya vermediler 10 gündür bende iptal ettim Trendyoldan aldım bugun
umayikramom yenianne___ bebek arabası sipariş vermiştim 1 ay falan gelmedi mağazaya gidip aldım kavga ederek (mağazadan ödeme yapmıştık ama istediğimiz renk yoktu internet satış yapıldı)
mervee345 umayikramom çok mantıklı geldi şuan 2 şubatta aldık hala hazırlanıyor diyor bende mi gidip mağazadan istesem acaba yani indirim yapıyorsanız ona göre hazırlığınızı yapın dimi