berennur01 14 ayar 585 alyans yüzük ve tektaş yüzüğüm var kaç gr kaç para eder bozdurmayı düşünüyorum kuyumcuya da sormadım baya uzak buraya bilen yardımcı olabilir mi
pudu berennur01 işçilik ya da taşlı olması fark etmez gramına bakarlar taşları düşerler mi bilmiyorum düşmezler herhalde
Niyesordunbucevabi berennur01 grama göre hesaplanır canım gramını bilmeden kaç para edeceğini bilemezsin ki
aslera Kuyumcunun ölçüp fiyat vermesi lazım, siz gramını bilsenizde tahmini bir tutar çıkar sanırım. Çok bilmiyorum ama iscilikli olup olmadığı da etkileyebilir bileziklerde oyle oluyorya. Aciliyetiniz yoksa bir ara gittiğiniz zaman fiyat alın derim
[silindi] berennur01 kaç gr oldugunu bilmiyorsan maalesef fiyat tahmini yapamam kuyumcular bile gramini tartip bakip o sekilde fiyat veriyor
oylesinebiri__ berennur01 kendi ve eşimin alyansi beraber sattım 19 bin lira etti benim 14 ayardi onun düşük ayar di
seher178 berennur01 kaç gramsa ona göre değişir genelde 2.5 gram falan oluyor 12bin falan eder diye düşünüyorum