kedili1anne Kızlar 7 ay evvel sezaryen doğum yaptım 4. Ayda bel ağrısı başladı Yatarken yok yürürken yok ama oturduğım yerden doğrulurken kitleniyor resmen 8 kg çocuğu taşıyamıyorum Yaşayan var mı
cigdem12345 kedili1anne ayyy bende 7ay önce doğum yaptım ama normal dogumdu benimde çok kötü belim bacağıma yanlarimada vuruyor bir poşet taşıyamaz oldum sezeryanda hade iğne var vuruluyor belden ağrı oalbilirmis benim normal birde bence çocuklardandir vücut artık kaldırmıyor ben çok yoruluyorum
pudu kedili1anne göründüm ortopediye ama benim bel ağrım iğneden değilmiş çok şükür 2 buçuk ay falan sürdü geçti suni sancı almıştım 24 saat hareketsiz yattım milim oynamadım ondan olmuş zamanla açıldı
pudu kedili1anne benimde o kadar sürdü ama doğumun üzerinden geçmiş baya o kafa karıştırıcı inşallah ciddi birşey çıkmaz geçmiş olsun
cigdem12345 kedili1anne sabah uyandığımda çok ağrıyor gün içinde azalıyor kosusturuyorum ev işi çocuklar derken acısını bile unutuyorum hareket halinde iyi en azından ama oturunca yada dışarda yürüyünce çok fena