gyns Arkadaşlar merhaba.. Pazartesi sabahtan başlayıp, akşamına yüksek ateşle seyreden, dün gündüz çok iyi olmasamda kendime yetebilen bir mastit sürecindeydim.. Mastit 1-7 gün arası geçtiği için normal diye düşündüm.. Benim size asıl sormak istediğim; dün gece terlediğim için 2 pijama, 1 pike değiştirdim.. Sanki su dökülmüş gibi ıslaktılar.. Yaşayan arkadaşlarda böyle bir durum oldu mu?.. Bilgilendirme için teşekküler..
aysegull gyns sıtma sonrası ateş sonrasında da felaket bir terleme yaşadım yatak şırıl sıklam oluyordu 😔 ama Doğumdan sonra genel olarak terliyorum
glam gyns hamileliğimin sonlarında başlayan aşırı terleme devam ediyor, her gün farklı seviyelerde. 3-4 pijama üstü bazen yastık kılıfı değiştiriyorum. Eskiden hiç terlemezdim
Fazilettt aysegull terleme bende de var cnm mastit içinde bulaşık yıkadığın (bez yada süngeri) iyice temizle sıcak suya batırıp umdugun bu olsun de 3 defa ben öyle yaptım geçti gitti çok şükür
gyns aysegull Benim genelde çok terkemem yok.. Sıtma sonrası oldu.. Ondanda acaba ters birşey mi var diye düşündüm😬..
gyns Fazilettt Bende sırta herhangi bir yiyecekle vuruluyormuş diye duydum.. Sonra yiyeceği önüne koyup ummuğun bu olsun diyorlarmış.. Eşim ilk hün yaptı onu.. Şükür kısa sürede toparladım, dün çok terleyince şaşırdım..
Poyraz18 Terleme vardı ama mastitte daha da fazlaydı gecede 2-3kez değiştiriyodum üzerimi. 3 gün çektim sıtmalanma ve ateşi baktım geçmiyor bebeğime de bakamıyorum doktora gittim Antibiyotikle atlattım. 1 hafta Sonra diğer göğsümde de oldu😔dikkat edip sürekli sağmak gerekiyor..
Fazilettt gyns onu birisi habersiz yapması lzm ama dediğimi kendin yapabilirsin cnm dene bence benim kızımda da oldu yaptım yine geçmişti
gyns MTkutay Yok ben lohusalığı atlatalı çok oldu🙈.. Benimkisi geç olmuş bir mastit😬.. Bebişim 5 aylık☺️.. Mastit sonrası olunca.. Acaba mastit olanlarda da oldu mu diye düşündüm..