Miniminimini 2 gündür durmuyor kanamam var miyom tetiklemiş yeni doğum yaptığı icin bunu taktıktan memnun kalan var mi
gg3848 Miniminimini ben hormonlu spiral taktırdım üç ay oldu bir sorun yaşamadım doktorum kanama kesilir demişti adet döneminde ama benim henüz kesilmedi normal adet görmeye devam ediyorum zamanla kesilir mi bilmiyorum
gg3848 Miniminimini yok hayır ailemde kan rahatsızlığı var ileride risk olabilir diye tercih ettik bir de koruma oranı daha yüksek olduğu için de hormonlu olsun istedim
arisoo gg3848 benim zaten iştahım açık ama bakır vardı bende oda çok kanama ve kansızlık yaptığı için hormonlu önerdi doktor şimdi araştırınca kilo yapıyormuş hormon salgıladıgı için inşallah kilo yapmaz
gg3848 arisoo başlarda kilo yapsa bile vücut 3-6 ay sonra o hormon seviyesine alışıyor bu nedenle daha fazla kilo yapmaz ben de kısa bir işte artışı yaptı ama sonra kontrol altına aldım ekstra kilo almadım
arisoo gg3848 baktım kilo alıyorum cıkartırıp bakıra tekrar dönerim kansızlık yapıyor ama kilo da almak istemiyorum kansızlığı ilaçlarla düzeltirim